"Hey i just met you"...

Heeeeeeeeeeeeeeeej!! Vad gör ni? Chillar, ska snart dricka te. Mina läppar är skit torra! Ska lägga läppbalsam. Omg wooow fett intressant! Måste oxå fixa garderoben. :)
Okej. Herrå. :)
// N

Hemma

Kom hem nyss och ska städa lite, duscha sen äta. Det blir en lugn lördag idag. Herrå! :)
// N

:D

Godmorgon :D

Hur mår ni? Mår skit bra. Är bara lite trött. Ska åka hem idag och fixa mig lite och så.
Asso seriöst?! SNÖ?! Omg jävla Sverige-väder! Trodde att det skulle vara fint väder. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men aja, hoppas att det blir sol senare.
// N

Hässelby

Heeeej! Ville bara slänga in ett inlägg innan jag drar till Hässelby. Nu blir de mys och film. :D
// N

Planer

Hej! Bajsväder asso! När kommer solen fram? Men idag så ska jag dra till Hässelby. Ska vara med Artin, skit länge sen vi träffades. Vi kommer säkert fastna vid datan. ;) Måste oxå kolla på Jersey Shore.
Dagen har känts så lång idag och jag har inte hängt me riktigt mycket. Har varit trött så ska sova lite nu. Herrå.
// N

FREDAG

Hej! Fredag idag, nice eller hur?! Ska dra till skolan snart. Efter skolan så ska Melisa komma hem till mig. Hon ska fixa sig till festen som är idag i Fjällen skolan och jag ska hjälpa henne. :D
Asso kolla vädret! Vart tog solen vägen?
// N

Call Me Maybe

You shouldn't get into a relationship knowing that you still have feelings for your EX.

shoooo! har precis städat typ aahahaha i know att jag o medina (tvillingsyster) städar skit mkt men det e för att mamma jobbar skit mycket o hon hinner inte o ja o medina hatar när det e stökigt haha.men iaf idag så var jag i skolan första lektionen hade jag nationella prov det gick bra tror jag :)  efter skolan så gick ja hem t Natalie vi hade skit roligt :D ska dra puss/Melisa

Första videoinlägget! :D

Sorry

Hej! Melisa kom hem till mig efter skolan så jag kunde inte blogga. Men vi hade skit roligt! Vi fixade käk, fixade naglarna, snackade, tog en lååååång promenad och bara snackade om allt. Kom hem typ nyss. Har skit ont i benen.
Imorgon så kanske jag drar till Hässelby.
Criminal Mindas började nyss, herrå :)
klumpsy
// N

Proooooooooooooov

Hej! Sitter och chillar. Har inte lika ont i armen längre. :)
Ska snart dra, har prov. Hoppas att det går bra!
Vet inte om vad jag ska skriva om, hehe :P
Herrå!
// N

De sista jag ska göra.

Hej! Vad gör ni? Tråkar och så. Vill ni att jag och Melisa ska göra ett videoinlägg någon gång? Vi kanske gör ett imorgon! :D
Men ska hoppa in i duschen, äta lite, fixa naglarna ( skrapar alltid bort nagellacket ), fixa min outfit till imorgon sen sova! :) Måste vara pigg när jag skriver provet, hehe. ;)
Älskar!!
// N

Spruta

Hej! Tog livmoderhalssprutan idag. Får skit ont i armen när jag lyfter den + så börjar det bli lite svårt och att skriva nu.
Jag och Nora gick tillsammans och när den skulle in så fick jag skit ont!!! Jag doooooooog. Sen så skulle vi vila lite och jag kände mig svag i kroppen, kunde inte gå. Sen så tog Melisa oxå sprutan.
Maten var skit god idag. Haha typ första gången på länge. :D
// N

28e mars 2012

Godmorgon snyggingar! Hur mår ni? Mår ganska bra. :) Lyssnar på musik och ska snart dra till skolan.
Har nationella prov imorgon så jag börjar 9:15 sen så ska vi kolla på vår talangjakt i skolan. Jag och Medina ska kolla. :)
Är sugen på choklad. Köper kanske efter skolan..

Top Model Sverige

Kollar på Top Model Sverige nu! Hoppas att Klara och Alice går vidare till final. Dom är skit bra men tänk att bara vara 3 personer i ett stort hus?! Känns det inte ensamt eller?!
Vi ska visa våra pjäser imorgon i engelskan och jag ska spela Kissie. Måste sminka mig men tänker inte går runt med de, kommer se fett konstig ut!
// N

Fylligare ögonfransar

För att få fylligare ögonfransar ska du lägga på två lager mascara, men det är viktigt att du väntar tills första lagret har torkat för att slippa klumpar i mascaran. ;)

Stress

Kunde inte blogga på morgonen, var skit stressad! Skulle vara klar och allt i idrotten kvart över 8. Vaknade halv 8.
Men jag hann.
Maten va skit god idag, pasta med kycklingbitar! :D Äter chips nu. Haha tjockis jag är. :P
// N

Dålig uppdatering/Melisa

har inte orkar o blogga vet inte varför men jaja.... igår så var jag hemma soc kom vi snacka o de , sen så gick jag hem till Lee vi var där och chillade sen så klippte hennes mamma mig ganska kort men jag har skit slitet så jag va tvungen , ska sluta platta för det förstör o spreja o shit men aja börjar 8.15 första lektionen är spanska sen engelska sen vet jag inte men skriver kanske i skolan ifall jag inte går på lektionen vi får se hur de blääär men pöööözzz ska borsta tänderna :)



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Boyfriend

OMG skit tung låt! Lyssna, den är skit bra! Har redan börjat droga den, hehe.

FreshFreshFresh

Kom precis ut från duschen! Känner mig så fräsch. Bästa känslan. :D
Ska kolla på Criminal Minds idag, om jag orkar. Ska oxå fixa något och att äta. Hungry!
Måste måla naglarna, färgen är borta. Hatar H&M-nagellack! Ni oxå?
// N

.

Hej! Internet slutade fungera men fixade det. Hehe jag är tung på sånt! Ska duscha snart och tänkte dra till bibblan imorgon och plugga. Ska kolla om någon följer med. :)
Har oxå tänkt på att platta håret idag men plattången har gått sönder helt! Ska kolla om Raffi kan låna ut sin. :)
// N

Följ mig på Instagram - NatalieFeke :)

Dagens outfit

//N
// M

Äta nyttigare!

Hej! Kom hem nyss och har ätit lite. :) Ska börja äta nyttigare! Har ätit fett dåligt dom senaste dagarna. Typ bara chips och några mackor. Tänkte börja med sallader och grönsaker men kommer inte sluta med skräpmat eller godis och sånt!!

Men ska plugga lite och fixa mig. Ses sötisar ;*

Soc möte snart....

kom hem nyss typ.. Har Soc möte snart Mamma vill avsluta allting så dom kommer snart hem till oss. Vi ska typ snacka lite

Goooodmorning;)

Hellooow kom försenad till skolan 20 min . Men jag gick in i lektionen för att hämta ett häfte som jag ska läsa på idrotten eftersom att jag inte ska vara med , för jag har mens haha iaf sitter i torget just nu ska t idrotten nu skriver senare BOOZZ/Melisa :)

Godmorgon sötisar

Hur mår ni? Mår bra, är bara lite trött. :) Drar till skolan om en kvart ska bara chilla lite framför datan med musik!
Måndag idag - vilket jag hatar! Men ibland så kan dom vara bra, eller hur?!
Måste plugga klart med matten, haha den ska lämnas in idag...
Hur mår ni? Mår bra, är bara lite trött. :) Drar till skolan om en kvart ska bara chilla lite framför datan med musik!

Måndag idag - vilket jag hatar! Men ibland så kan dom vara bra, eller hur?!
Måste plugga klart med matten, haha den ska lämnas in idag...
// N

Babyboy

helooow har inte kubbat blogga idag , men iaf idag så var jag ju i solna eftersom att en kompis hade dancehall så jag&Nea kollade dom va duktiga typ.. skitsamma just nu så messar jag med min babyboy :D haha så fucking söt :D
ska lägga mig om en halvtimme ungefär ska fixa lite saker . pöss /Melisa

Chill

Hej! Ska käka snart. Gästerna har gått. :) Jag och Emelie gick ut lite. Vi gungade, tog en promenad och så. Älskar hennes garv, skit gullig! :D
Ska plugga sen, duscha och sen så blir de Jersey SHORE! :DDD

Summertime!

Hej! Syrran fyller år idag och ska ha kalas. Vi ska fira henne. Hon blir 10, fan va tiden går fort!
Och så är det sommartid, glöm inte att ställa fram klockan 1 timme. :D
Drar kanske ut, orkar inte vara hemma..
// N

Solna

vakna 10 mathias sovde hära.han taggade för att han hade hans mammas bankomat kort typ ... iaf sitter i toan nu ähäh ska borsta tänderna snart sen möter jag Nea i ph sen går vi ner til stationen :) Skriver när jag kommer tilbaks /Melisa

bilder från igår..

 

/Melisa

sista inlägget för ikväll ska snart sova pössss

Facebook status!(Finaste)

Ali Sanchez

Mahad Prince Farah

 

Fredde bombacloth

Aaron Flashiigaste onyango

Alex musa


Nora kafaji

 

Nea moisio


Ava lotfi

Edona Brown

Simona alexandra fatot

 

♥/Melisa

 

 

 

 

Fucking horunge

HAHAHAHa , precis gjort en header sålänge tills ja hittar ngn som kan göra den e inte så fin i know men så länge :) /Melisa

#Stan #Shoppar #Kalas #Home

Har verkligen inte kunnat blogga stressad dag . Iaf idag så vaknade jag kl vid 9-10 tiden med att nea ringde matti o hon ville snacka med mig, iaf så jag vaknade vi bäddade sängarna sen så hoppade jag in i dushen,dushade en stund sätter på mig kläder går Til Lee när jag kommer dit så fixade hon tacos som frukost till mig :D bäst hone . iaf efter det så började vi fixa oss , vi blev klara ungefär halv 12 sen går vi till tåget träffar Eyline som vi skulle träffa nea o hon i stan med, så vi är med henne tills nea kommit t stationen med Linda. Efter dom hade kommit så åker vi till Stan jag Lee Linda går direkt till Gallerian går runt i affärer Så hittade jag Ett par jeans o en tröja lägger bild snart..
Iaf sen så träffade vi nea o eyline igen dom letade efter prao men dom hittade inte så dom träffa Vincent o någon annan kille, så vi träffade dom alla efter det så går vi lite med dom runt . sen så var jag linda O lee hungriga så vi gick till donken o åt efter det så gick vi runt i affärer mera lee hittade en skit fin plånbok så hon köpte den :) efter det så träffade vi Nea o Eyline o vincent igen , då så satt dom i donken så vi gick dit efter de så gick vi till plattan för att vincent skulle hem. efter de så gic vi in i kulturhuset(bibloteket) iaf så var min dag ungefär . kom precis hem från matthias för att hans lillasyster fyllde år o hade kalas :) Pösss/Melisa


Bild på sakerna jag fick med mig hem idag :)

!

Be happy

Tja! Ska hoppa in i duschen snart, känner mig så ofräsch! Ska oxå fixa naglarna. :) Är ensam hemma med mamma. Vi sitter vid varsin data - sociala.
Har städat hela huset.
Är skit pigg så ska sätta mig ner sen framför TVn.
Hoppas att ni har haft en bra lördag.
// N

-

Följ mig på Instagram om du har - NatalieFeke :)

Ögonfransar

Böja - När du ska böja dina ögonfransar kan du värma din ögonfransböjare med en hårtårk.
Det håller längre och så ser dina ögon effektfulla ut. Snyggt eller hur?!
Vaseline - Är du trött på dina korta ögonfransar? Då kan du ta lite vaseline på dina ögonfransar innan du sover för att få långa ögonfransar, men ta inte för mycket!

24e mars 2012

Hej! Vaknade för några minuter sen. Brukar inte vakna så tidigt på helgarna men aa. Om det blir soligt så kanske går jag ut eller så tar jag en promenad ändå. :)

Livet känns såååå skönt just nu! :D Är glad och livet fortsätter, undrar vad som händer sen..
// N

#Sista inlägget för ikväll.

Ska lägga mig nu imorn så ska jag vakna tidigt för ska till stan med Eyline o Nea :)Skriver imorgon pözzz/Melisa

Ingen bild..

Bögar :)

har varit hos mathi sen klockan halv 5 ska sova hära ikväll... iaf vi har varit i centrum köpt Godis sen varit hemma tagit hand om hand om hans lillasyster för att hans låtsas pappa o mama skulle på möte typ..
iaf just nu så snackar jag med Natalie i lur o tjaffsar med Vanessa ...skriver senare pözzzzzz/Melisa


Det är dags för fredagsmys

Fredagsmys nu! :D Chips, läsk, ALLT står på bordet. Ska äta mig tjock nu, ses.
// N

...

Tja! Är ensam hemma med brorsan, resten är ute. Najsbajs.
Ska börja springa ute har en skit dålig kondition! Men det ska bli bättre. :)
Sov lite var sjukt trött och kunde inte hålla mig vaken men nu så mår jag bättre. Vill någon baka en kladdkaka till mig? Är fett sugen :P
// N

Några Bilder på leeeeeeeeee

Bjuder på några bilder på lee när jag sovde hos henne :)



AHAHAH


vi kollade på titanic :D så jävla  bra film gråter alltid -







Typ dom hähä
/melisa

#Städat

kom hem från Skolan ungefär vid halv 2 , sen så började jag hjälpa Medina(min syster) städa vi blev klara fr en halvtimme sen ungeär... Ska ut senare med Linda&Nea , senare då så kanske jag ska Sova hos Mathi(bästa killkompis/Bror). Skriver senare ifall jag vet mer om dagen :) /Melisa

Min humor // N







#2772

Home Sweet Home

Heeeeeeeeeeeej! Kom hem nyss och käkar kex. Skit gott :D
Hade skit roligt i skolan. Va med Nora och Nadjat. :)
Har ni sett vädret eller? Skit varmt ju. Ska vara med mamma idag, chilla lite och så♥
// N

Torget

Sitter i skolan nu med numa o rahel har rast . Venne vad ja ska skriva men bloggar senare puss/melisa

T.G.I.F

Hur mår ni? Mår skit bra. Fredag idag!
Så vad tycker ni om vår blogg? Visst är den bra?!
Ni får dagens outfit idag oxå om vi hinner ta bild. :)
// N

fucking hormens knulla din mammas fitta

Shoo ligger i sängen nu första gången ja bloggar genom mobilen men iaallafal va på på toa för några minter sen asoooo. ÅHHH fucking hormens jag har fått nu menmen om man e kvinna måste man ju lida . Iaf imorgon e det fredag så jag tänkte vara med linda min barndomsvän skit länge sen vi var ute med varandra . Vi ska typ chilla vid centrum sen ska vi typ vara i höjden -:- det va typ lite om imorgon . Skriver kanske senare när jag vaknat iifall jag hinner får se får se. BOOOOOZZZ/Melisa

Lev för imorgon om du ska vara smart för gårdagens framtid kommer vara idag

Helloooo Kom precis hem med Lee hon följde med mig hem för att hon skulle kissa hära:) sen så var hon hära i 5 min hon va tvungen o gå hem . Sen så kom mamma hem osv , Efter skolan så gick Jag med Natalie hem till henne vi chillade dära en stund sen så gick vi till Emelies Dagis , vi kom hem vi åt korv med bröd hähäh , men det va typ lite av min dag, Skriver senare pööööözzz :)/Melisa



Dagens låt - Mi Amor♥


Night

Jakan

Chilling

Heeeeeeeeeeeej! Jag och Melisa sitter hemma hos mig, vi ska snart käka korv med bröd. :)
Vi kommer uppdatera skit mycket i bloggen men hinner inte just nu, ses. <3
// N

Dagens outfit!

Natalie!
Melisa!
Kolla vilka katter vi är asso!!
;) /Natalie och Melisa

Natalie feke

Heej! Sitter med Melisa just nu och snackar. I vår blogg så kommer vi att skriva om vår vardag, ge skönhetstips, bjuda på bilder, ge låttips mm.
Jag gillar och att vara med mina vänner och lyssna på musik.
Http://naatas.blogg.se Min andra blogg :)

// N

Melisa Mujkanovic kubat

Heeeeeeeeloooowsan . det är Melisa hära , jag är snart 13 år (99) jag går i tallbohovskolan . på fritiden så brukar jag vara hemma o ute med kompisar , på den här bloggen så kommer jag o Natalie hon som jag delar bloggen med o skriva om våra vardagar kommer lägga upp bilder osv. Men det va lite om mig pussssss/Melisa

// M

RSS 2.0